TANDOORI NIGHTS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2343 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tandoori Nights. Meer weten? Ontdek meer

1 dec 2022 om 11:30 Very bad food quality! Not fresh, reheated and with very low quality ingredients! I will NEVER order from them!
23 nov 2022 om 19:18 Ik wacht al langer als twee uur op mijn eten, maar er is niks bezorgd. Het restaurant is niet te bereiken! Dit is voor het eerst in mijn leven dat ik een slechte review schrijf. Dit kan echt niet!
20 nov 2022 om 22:13 Missing and wrong food items delivered, bill was correct but items were wrong in the package.
20 nov 2022 om 21:25 Meer dan twee uren voordat het bezorgd was. Zie de eerlijkere Google reviews. Na een uur en kwartier belde het restaurant pas om te zeggen dat 1 van de 2 bestelde gerechten niet beschikbaar was. Vervangend gerecht superklein / gierig
20 nov 2022 om 18:39 Eten is op dit moment nog onderweg. Ondertussen al 2,5 uur aan het wachten. Nooit bestellen hier.
19 nov 2022 om 19:35 Eten werd erg laat bezorgd. Was wel enorm lekker.
19 nov 2022 om 19:19 Wij hadden Tandoori kippendij met garlic naan. Heerlijk vers en smakelijk!
13 nov 2022 om 20:45 Eten was lekker maar de naan was echt super hard! Valt me tegen dat het zo wordt aangeboden.
13 nov 2022 om 14:59 Food was brilliant, but waited 2.5 hours for delivery. Don't think this is on Tandoori Nights, just not enough Thuisbezorgd delivery fiets.
1 nov 2022 om 19:49 Lekker gegeten, warm en snel bezorgd, top zoals altijd van de beste indiaas restaurant!
22 okt 2022 om 0:14 het was weer lekkerrrr
21 okt 2022 om 21:47 Goed warm gegeten, dit gaat een wekelijks iets worden voor mij. Yumm